juni 2015
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15jun

  Na een heerlijk weekend in de Ardennen (uitje met het werk, met fietsen langs de Maas en kanoen op de Lesse) met echt fantastisch weer, ben ik zondagavond naar één van mijn favoriete campings gereden in Luxemburg. Vandaar uit kan ik namelijk snel op de route du Soleil uitkomen om de reis naar Annecy te maken over de peages van Frankrijk.
  Vandaar dat ik heerlijk rustig wakker ben geworden, midden in de Luxemburgse natuur. Na de broodjes en de nodige koffie heb ik op mijn gemakje de boel ingepakt en rond 11 uur ben ik uiteindelijk op weg.
  Na een voorspoedige reis op de rustige peages kwam ik rond een uurtje of 5 het zwaarbewolkte Annecy binnen gereden. Eerst een tankstation zoeken om de tank weer te vullen en wat boodschappen te doen voor het avondeten. Onderwijl kwam het appje binnen dat Tjitske en Dirk al op de Camping Nubliere zijn aangekomen en de tentjes hadden opgezet. Na de boodschappen nog de nodige tijd nodig gehad om – door de avondspits heen – ook bij de camping aan te komen en de camper te installeren.
  Vlak nadat het kampement geheel is ingericht begint het te stevig onweren en te regenen. Al snel besluiten we dat koken niet echt prettig lijkt en dat we bij de pizzeria maar gaan eten. Tjitske en Dirk kiezen voor de pizza en ik neem de burger Mont Blanc, wat uiteindelijk een gigantisch apparaat blijkt te zijn.
  Nadat we zijn uitgegeten (het bord was niet of nauwelijks leeg te krijgen) doen we nog een kopje koffie en thee in de Bench. De kennel is niet mee want die is te groot voor ons drieën, maar Tjitske heeft een kleinere tent meegenomen zonder binnentent die al snel is omgedoopt tot teckel Bench.
  Na deze vermoeiende dag lag iedereen al vrij snel in bed en hopen dat t morgen een beetje redelijke dag gaat worden. De weersverwachting ziet er niet heel goed uit, maar we zullen zien; wellicht valt t allemaal mee!!!

  Posted by Jappie-dappie-doo @ 17:39

Leave a Reply