augustus 2015
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03aug

  Na een lekkere frisse nacht brandde de zon ons om 8:00 de tent ûût.. Het is al gauw brotsig warm en skitterrond weer. Het zag er goed uit om te vliegen. We hebben rustig aan ontbeten want we slaan de eerste rit omhoog over. Kon ik op m’n gemakkie de weploggert uploaden 🙂

  McDirk int watert

  McDirk int watert

  Een uur of half twaalf zijn we richting de landing gereden. Daar zat wat Eurofly aanhang en kinders al gezellig onder de parasols. We zijn er gezellig bij gaan zitten en zagen de eerste piloten en een tandem naar beneden komen. Na een tijdje kwamen de busjes ook beneden en zijn we mee gegaan omhoog.

  Boven was het prima startbaar en hebben we ons klaar gemaakt en zijn weggestart. Ik was niet al te fit vandaag dus ik had besloten geen grote overland te proberen maar gewoon wat heen en weer te pielen en dan naar de kempif te vliegen. Ook Pieter en Dirk en wat Euroflyers hebben dat gedaan. Het was weer smoorheet op de landing en Pieter weet hoe de prioriteiten liggen en heeft onmiddellijk 3 bevroren biertjes uit z’n koel-diepvriescombinatie gehaald, die we tijdens het inpakken goed ’konden gebruiken”…

  Daarna gauw de zwembox aan hupsakee: het meer in… Dat was allejezus lekkert! De rest van de middag hebben we lekker gezwommen en relaxed onder een boom gezeten bij Marc en Arlette. Marc heeft overigens nog z’n GoPro op de bodem van het meer “gelegd” tijdens het spelen met de boot in het meer…… Z’n borgtouwtje gleed van z’n pols en daar ging z’n helmcam de diepte in… Pieter en ik hebben nog geprobeerd hem op te duiken met duikbril en flipperts maar helaas… Het was echt te diep…

  ’s Avonds zou de Eurofly BBQ weer in de brand gestoken worden dus er moesten boodschappen gehaald worden. En omdat de supermarkt naast de Gelateria ligt was dat geen probleem :-). We hebben weer een heerlijk ijsje gekocht en toen hebben Dirk en Jasper inkopen gedaan en zijn Pieter en ik terug gegaan naar de kempif.

  Het BBQ’en was weer erg lekker en gezellig. Tot na 0:00 uur hebben we aan het meer gezeten en gezellig geouweneeld en wat borreltjes genoten. Vervolgens de tent ingerold en als een blok in slaap gevallen. Morgen moeten we wel fit zijn want Lucas heeft een beloning van 100 euro gezet op de eerste die vanaf Feltre naar Bassano vliegt 😉

  HIER wat foto’s van weer een heerlijke dag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:13

Leave a Reply