augustus 2015
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07aug

  Vandaag wederom skitterrond weer, alhoewel 36 graden toch wel een beetje veel van het goede is. Vandaag was het plan om naar Bassano te gaan. We hadden geen zin om de rit met 4 man naast elkaar geprakt te zitten, dus Pietert, Dirk en ik zijn met de BMW er achteraan gereden.

  Ooststart Montavena

  Ooststart Montavena

  Aangekomen op de landing Garden Relais bleek dat de wind te hard was. Bummer! We hebben toen maar een een bakkie gedaan en zijn toen weer terug gereden naar Feltre. Op de huisberg Montavena was de wind oost en vliegbaar. We zijn dus gestart op de oosthelling en het ging lekker omhoog. Boven de berg was het wel rete-turbulent en later ook bij de start. Ik ben nadat ik op (geen) wolkenbasis was naar de kempif gevlogen en geland. De rest heeft wat rond gevlogen en sommigen hebben meerdere vluchten gemaakt. Jappie vond het té turbi en is niet gaan vliegen. Edgar en Dirk zijn ook op de kempif geland na skyhigh gezeten te hebben.

  Daarna zijn we heerlijk gaan zwemmen en relaxeren. Pietert en Edgar zijn naar de overkant van het meer gezwommen en dat was voor de getrainde (waterpolo) zwemmert Pieter geen probleem; maar Edgar was tamelijk kapot…

  ’s Avonds is de Eurofly BBQ weer aangestoken en hebben we lekker wat vlees gecremeerd. Vervolgens moest de drankvoorraad leeg natuurlijk, want morgen gaan we naar huis. Dientengevolge werd het errug gezelli en waren we de volgend morgen wat brak…

  Dirk en ik gaan morgenavond weer op huis aan, en Jappie rijd morgenochtend weg net als Marc en Arlette. Pieter blijft tot maandag en Edgar waarschijnlijk ook. Morgen overdag kunnen we dus rustig aan doen en wat wandelen/sightseeing en de boel wat afbreken.

  HIER wat foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:04

Leave a Reply