augustus 2015
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 08aug

  Vandaag is de laatste dag voor McDirk en mij (Stefke). We gaan vandaag rustig aan doen en ivm de zwarte zaterdag pas vanavond rijden. Dan hebben we hopelijk geen last van de enorme files die voorspeld zijn… Jappie was vanmorgen al op tijd vertrokken naar Nederland. Pietert gaat maandag rijden en Edgar weet het nog niet.

   

  Oud-Feltre

  Oud-Feltre

  Vannacht heeft het zoals voorspeld wat geregend maar als we – wat later dan normaal – de tentrits open trekken dan is het droog en al weer brotsig warm. We hebben gisteren een bonte avond gehad en wellicht íets te veel alcoholische versnaperingen genoten, dus ondergetekende was wat brak… Maar gezellig was het! Na een lekker ontbijt hebben we rustig aan gedaan, want we gaan niet vliegen vandaag… We hebben wel het oude stadscentrum van Feltre bezocht en dat werd door de één bewonderd en zeer gewaardeerd; en door de andere afgedaan als “ouwe zooi”….

  Na een terrasje zijn we weer terug gegaan naar de kempif. Daar ben ik verder gegaan met de bende in te pakken en de tent afbreken. Dat was geen sinecure in de hitte. ‘s Middags zijn we lekker gaan zwemmen want het is nog steeds onmeunig warm. Pietert had een bal gescoord en daar hebben we elkaar mee bekogeld. Inmiddels was het behoorlijk aan het overontwikkelen in de lucht en zagen we het donkerder worden en af en toe rommelde het. Ook kwam er een enorme woei (downburst) over de kempif en gingen er diverse stoelen, tenten en andere zaken de lucht in. Gelukkig ging het onweer om de kempif heen en hadden we er geen last van.

  Na het zwemmen zijn we effe gaan douchen en toen was het al weer tijd om te gaan eten. We zouden een pizzaatje doen op het terras van de kempif met z’n vieren maar we waren drie kwartier te vroeg: de keuken ging pas 18:30 open. Toen besloten McDirk en ik om dan maar te vertrekken richting Nederland.

  De reis verliep prima en het was lekker rustig op de weg. Rond 4:45 waren we in Amersfoort en rond 6:00 reed ik m’n oprit op.
  HIER de foto’s van ons bezoek aan Feltre.

  RÉSUMÉÉ MASTRUBÉÉ
  De week in Greifenburg viel helaas in het water door het slechte weer en daarom zijn we 3 dagen eerder vertrokken naar Italië. De week met Eurofly in Feltre  was heel erg leuk. Er valt nog veel te ontdekken en niet alleen vliegtechnisch gezien, maar ook voor de niet-vliegerts. Het weer is heel stabiel en lekker warm. De kempif is prima en het meer is echt heerlijk om in te zwemmen, vissen of watersporten. Wellicht moeten we het nog eens dunnetjes over doen met wat meer Laffe teckels 🙂

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:26

One Response to “Feltre bezoeken en inpakken en wegwezen”

 1. Dirk Says:

  Hoi Stef,

  Bedankt voor het bijhouden van het weblog ter ondersteuning van het geheugen.
  Ongelofelijk hoe snel de regenweek in Greifenburg al weer vergeten is (drank ?),
  na de mooie vluchten van de Montavena en bij Bassano.

  ik sluit mij volledig aan bij het resumé: absoluut een plek, met de heerlijke Italiaanse (eet-) cultuur, om nog een keer naar terug te gaan.

Leave a Reply