augustus 2015
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 24aug

  Jasper en Laura doen verslag:
  Vandaag is het een regenachtige dag en wordt er dus niet gevlogen. Een mooi moment om de theorie aan de cursisten te verzorgen en om terug te blikken naar de afgelopen paar dagen; de vakantie was immers al op vrijdag begonnen. Deze vrijdag wordt hieronder mooi beschreven door Laura:
  Na het werk de camper inpakken (alleen de kleding nog) en daarna rustig onderweg richting Bourscheid. Helaas de Belgische bewegwijzering was niet geheel duidelijk, dus dwars door Luik. Tegen 22:00 rijden we de camping op, na onderweg in Luxemburg nog wat mooie dieren gezien te hebben (vos, boommarter) en bij aankomst de bosuil die zich luid laat horen. Camper geparkeerd, stroom aangesloten en daarna rustig van de avond genoten.
  (Jasper gaat weer verder…)
  Zaterdag zijn we tijdig opgestaan en hebben uitgebreid ontbeten. Na alles het busje weer ingepropt te hebben (en betaald uiteraard), hebben we on ze reis weer vervolgd richting Sapenay. Het eerste gedeelte heb ik zelf gereden, maar de tolweg was nog niet in zicht, of Laura stond al te trappelen van ongeduld om het stuur over te nemen. En zo kwam het dat na Toul de bus gereden werd door Laura herself. Goed moment om nog een tukkie te doen.
  Rond half 6 draaien we de camping op en hebben de rest van de dag gevuld met installeren, eten en borrelen. Zondag op tijd weer op, er kwam regen aan dus er was alleen kans op een vlucht in de ochtend.
  En zo kwam het dat ik al rond 10 uur op de start de eerste piloten de lucht in heb geholpen. Ruim 2 uur later is de laatste cursist gestart en rijd ik weer naar beneden. Daar blijft het ook bij, omdat de bewolking sterk aan het toenemen is. De rest van de zondag gerelaxt in afwachting van het slechte weer.
  Maandagochtend heerlijk uitgeslapen; daar was ook alle reden toe, want in de nacht kwam het front ook echt over met redelijk wat regen. De rest van de ochtend en middag bleef het bagger, dus is de dag gevuld met theorie.
  Pas in het begin van de avond wordt het droog en hebben we wraps kunnen maken en nog wat voor de camper kunnen zitten, in plaats van erin.
  Vanavond optijd naar bed, omdat er morgen mooi weer wordt verwacht en we optijd met de school gaan beginnen. Daarover later meer…
  groetjes Laura en Jasper

  Posted by Jappie-dappie-doo @ 21:47

6 Responses to “Reizen en vervolgens natte boel”

 1. Jacqueline Says:

  “Reizen en vervolgens natte boel” – “dat zei mijn vrouw vannacht ook”

  🙂

  Heel veel plezier!!!!

 2. stefkeuutfryslan Says:

  Hahahahaha!

 3. Beetje Says:

  Veel plezier en we duimen voor mooi weer.

 4. Anita Says:

  Ik vind Laura nu al een toppert! Gelijk al een deel vd weblog geschreven 🙂

 5. Tjitske Says:

  Jasper is heel goed in het centrum van Luik laten zien. Het verbaast me dat hij de bewegwijzering de schuld geeft. Bij mij gaf hij staalhard aan dat hij heel goed de weg wist en dat dit toch echt de kortste route was. 🙂

 6. Marc Says:

  @Tjitske: We kennen Jappie allemaal als de kortste maar niet de snelste…

Leave a Reply