augustus 2015
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 29aug

  Vandaag in de wisseldag. We vertrekken van Sapenay naar Marlens voor de gevorderdenweek. Vanochtend is het al vroeg een drukte van belang, want rond om de camper brak de een na de ander zijn campement op om de reis te aanvaarden. De ene helft keer terug naar nederland, en dat na een geslaagde beginnersweek, en de rest (Frans, HJ, Siebren en Geert) rijdt naar Marlens.
  Wij doen het vandaag rustig aan. Na wat uitslaapwerk en een royaal ontbijt, hebben we de camper ingepakt en op de juiste plaats gezet om te kunnen gaan rijden. Na het verlaten van de camping, nog even tanken, supermarktje en een bakker voor de lekkere broodjes. Vandaag staat er namelijk de lunch als picknick gepland. Via de prachtige landschappelijke route komen we op een mooie landelijke plek terecht waar we de luxe broodjes in een rap tempo soldaat maken. Na nog wat genoten te hebben van soarende en thermiekende buizerd zijn we binnendoor gereden richting Marlens. Daar aangekomen de boel geïnstalleerd en het welverdiende biertje, om vrijwel direct daarna samen een plons te maken in het zwembad.
  Na het douchen nog een wijntje genomen en een makkelijke maaltijd gekookt. Tot slot zijn we uitgenodigd door de dochter van Tjiske en Jochem (Maaike), en daar de avond afgerond.
  Morgen gaan we vliegen, en te beginnen op Marlens, ben benieuwd of de bomen bij de start niet te hard zijn doorgegroeid de afgelopen 2 jaar……

  Posted by Jappie-dappie-doo @ 21:14

Leave a Reply