augustus 2015
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 31aug

  Vandaag is het weer skitterrond weer en we zijn naar “Semur en Aucois” gefietst. Dat was best een tippeltje maar erg mooi. Toen we weer terug op de kempif waren  hadden we 52 km op de tellert staan. op de heenweg had ik nog een lekke band en die hebben we ter plekke geplakt.

  Annie de torenwachter

  Annie de torenwachter

  Semur en Aucois is een skitterrond middeleeuws stadje. Je kijkt je ogen uit. Het was bovendien erg rustig en dus fijn om door heen te wandelen. De terugweg was overigens een stuk zwaarder dan de heenweg omdat we een pittige tegenwind hadden. Maar we merken dat we getraind raken wat het gaat ons steeds makkelijker af 🙂

  Het diner bestond uit stokbrood en franse kaas, een soeppie en en yoghurtje toe. We hadden ook nog wat “chicken” tonight van gisteren over maar die hebben we maar in de vriezer gelaten want we hadden allebei niet zo’n hongert. Daarna uiteraard weer koffie en thee en zien we wel weer wat we gaan doen.

  Vanavond komt er een frontje over met regen en onweer en daarna word het weer mooi maar zal de temperatuur een graad of 9 zakken… Is ook lekkerder om wat te doen…

  HIER  de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:34

Leave a Reply