september 2015
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02sep

  Vandaag hebben we brood gehaald en afgerekend en ontbeten en de boel opgebroken. Vervolgens hebben we Robert bedankt en een hand gegeven en zijn we rond 11:00 vertrokken richting Annecy. De weg was weer heerlijk rustig en rond 14:30 stonden we biij de Avia pomp in Annecy. De kemeprt reed op reserve dus dat was hard nodig. Vervolgens hebben we de Lidl aangedaan en hebben we wat boodschappen gedaan en een kokosplant gekocht voor Marianneke en Jeeraar als kado voor het kwartier maken 🙂

  Plant-overhandiging

  Plant-overhandiging

  We hebben ons gemeld bij kempif Nubliere en zijn toen naar plaats 158 gereden want daar stonden Jeeraar en Marianneke. Een ander plekkie dan vorige jaren want “onze” laan was bezet… Maar dit was ook een skitterrond plekkie. Na wat tûten en handjes schudden hebben we de kempert neergepleurd en een bakkie gedaan. McDirk was net voor ons gearriveerd (we zagen hem langs rijden toen we bij de Lidl stonden). Jan en Lieneke arriveerden ook aan het eind van de middag.

  De rest van de middag hebben we wat zaken geïnstalleerd en rond gelummeld en toen de tijd rijp was wat hassebassies genuttigd. ‘s Avonds hebben Jan en Lieneke en McDirk een Pizza gekocht en de rest heeft zelf wat “gekookt”. Daarna kwamen weer wat drankflessen op tafel met als resultaat dat we – behalve Tjitske – behoorlijk kachel om 0:30 de tent cq kempert in rolden…
  HIER wat foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:39

Leave a Reply