september 2015
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 05sep

  Annie helpt bij het webloggen en doet verslag van vandaag:
  Ook vannacht was het best wel weer koud, maar toen we onze luiken open deden scheen het zonnetje op de ridge van Entrevernes. We hebben lekker rustig aan gedaan, ontbijten, webloggen, lezen en in de zon een beetje warm blijven, want door de stevige wind was het best fris.

  McDirk word ingepakt

  McDirk word ingepakt

  Al gauw kregen we een whatsapp van Wilma, dat ze op het terras in Annecy waren en over een uurtje op de camping aankwamen. Wat een verrassing was dat Mark ook meekwam 😉 Een paar uur later kwamen ook Jasper en Laura de camping oprijden. Het was een gezellige bijeenkomst.

  Ondertussen was de zon toch steeds minder te zien en werd het plan geopperd om naar de Decathlon te gaan, er zit een nieuwe net buiten Annecy. Met 2 auto’s zijn we erheen getuft. Na een paar uur flink shoppen kwamen we tevreden weer buiten…. Hup in de auto en nog even langs de Lidl en naar de camping. Daar waren inmiddels ook Wouter, Jaqueline en Tim aangekomen en zelf Atze had bij ons de tent opgezet. Gezellig even zitten borrelen en even later kwamen Jochem en Tjitske ook even langs ons een bezoekje te brengen. Het was inmiddels ook tijd om te koken, dus ging een aantal van ons aan de slag. Volgens mij was het bij elk groepje dit keer pasta (wel of niet vegetarisch).

  Nu zitten we gezellig in de kennel te soebatten of het morgen wel of niet vliegbaar is en welke plek het meest vliegbaar is. Het wordt morgen weer redelijk harde wind met meer zon dan vandaag. We gaan het zien!! Tot morgen!!
  HIER weer wat foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 09:47

One Response to “Roedel compleet & Decathlon Annecy”

 1. McDirk Says:

  Wat een hartverwarmende zorgzaamheid zo tussen de teckels !!!!

Leave a Reply