september 2015
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

  • 12sep

    Vandaag is het Laffe Teckel kampement leeg gelopen… We hebben allemaal na het ontbijt de boel opgebroken en ingepakt. Annie en ik waren als eerste klaar voor vertrek (toch makkelijk zo’n kempert 😉 ) en vertrokken richting Nederland via Frankrijk. Helaas stonden we na drie kwartier al in de file bij de tunnelwerkzaamheden net voorbij Annecy. Dat leed was na een half uur gelukkig geleden en omdat wij het gemeld hadden via de WhatsApp groep konden anderen deze file ontwijken.

    De rest van Frankrijk was gelukkig erg rustig en de thuisreis verliep verder prima. Dat kon niet gezegd worden van de teckeltjes die over Duitsland gingen, want een ongeluk met vrachtwagens zorgden voor 3 uur vertraging! Uiteindelijk zijn we allemaal veilig en wel thuis aangekomen. Jappie en Laura doen het echter in 2 dagen en maken een tussenlanding in Luxemburg.

    RESUMÉÉ MASTRUBÉÉ
    We hebben 2 heerlijke weken gehad met prima weer. De eerste week in de Bourgongne was heerlijk en daar gaan we beslist nog eens heen. De tweede week met de Laffe Teckels was ook heerlijk en erg gezellig. Megavluchten zijn er niet gemaakt maar we hebben weer flink wat uurtjes kunnen vliegen en ook deze week hebben sommigen onder ons hun doel gehaald zoals bijvoorbeeld het (kleine) rondje Annecy vliegen of gewoon flink wat uurtjes maken. Volgende keer het grote rondje of naar Saint Pierre vliegen!

    Iedereen bedankt voor de gezelligheid! Groetsels! Stefke.

    Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:20

Leave a Reply