oktober 2015
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03okt

  Vandaag vertrekt er zegge-en-schrijven 1 (één) Laffe Teckel naar de Dolomieten voor een vliegweek met Airtime… Jeffrey genaamd… Het zouden er 2 zijn, maar helaas gooide het “EFAS Annual meeting” roet in het eten, en moest Stamgast afhaken… Misschien komt ie donderdag en vrijdag nog buurten want de EFAS meeting is ook in Italië.

  Stefke, Peter en Frits

  Stefke, Peter en Frits

  Vanmorgen vroeg (4:00) arriveerde Peter van L met zijn “Alibi” en zijn we vertrokken in de Vølvø naar Apeldoorn om Frits op te pikken. De eerste 8 uur verliep de reis prima en toen kregen we last van “ Stockende verkehr”. Het is vandaag Feiertag in Duitsland en Nordrein westfalen heeft al herfstvakantie. Het is onderweg skitterrond weer. Voor Fussen was het Blockabfertigung wat voor wat vertraging zorgde. Een maal op de Fernpass werd het weer rustig en na 12 uurtjes sturen kwamen we aan bij Hotel Olympia in Arabba. Daar was het inmiddels grijs en spetterde het wat.

  Wij waren – op 2 na – de eersten (die 2 anderen waren gisteren al aangekomen) en na het regelen van de kamers en het dumpen van de bagage was het tijd voor een welverdiend biertje. Al gauw daarna arriveerde Ayke en Mario met nog 5 piloten. Het was handjes schudden en bijpraten met bekenden. Vervolgens konden we aanschuiven in het restaurant voor het diner. ’s Avonds nog een koffie en een borrel na en toen werden de luiken toch we heul erg zwaar, en zijn we noar bedde goan.
  HIER een paar foto’s van vandaag

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:22

Leave a Reply