april 2016
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03apr

  Na een onrustige nacht (wat mij betreft) was ik al vroeg wakkert. Het hondengeblaf in het dal hielt me vannacht wakkert, maar gelukkig hielpen de oordoppen en ben ik na een tijdje weer in slaap gevallen. Daarna moest ik naar de wc en op zoek naar
  het lichtknopje wipte ik de glazen kap van de muurlamp uit z’n sponning en deze kletterde op het nachtkastje… Er sprong een stuk af en het gaf ook een afschuwlijke rotklap, dus ik denk dat sommige hotelgasten dachten dat er een raam ingekinkeld werd…

  Lieneke gestart

  Lieneke gestart

  Om 8:30 was er afgesproken om te ontbijten en 9:30 hadden we breefing in de zaal. Vervolgens zijn we in de  busjes gestapt en richting start- en landing gereden. De nieuwkomers zijn beneden de landing gaan bekijken, en de rest is meteen naar de start gelopen. Het is wat heiig en we hebben wat last van hoge bewolking. De temperatuur en wind is prima overigens. Nou de rest van de dag kan ik kort beschrijven: Supert! Er zijn mooie lange vluchten gemaakt en veel mensen hebben getopland. Sommigen onder ons wel 4 x ;-). Aan het eind van de middag zijn we naar het terras in Norma gegaan en hebben we genoten van een enorme Ländebier. Rond 18:15 weer terug naar het hotel om een doesje te pikken en daarna in de busjes, want we gingen eten in een restaurant nabij Corri. Dat was heul erg lekkert! HIER de foto’s van vandaag

  <- Vorige dag   Volgende dag ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 08:33

Leave a Reply