april 2016
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07apr

  Het is weer mooi weer als ik ‘s morgens vroeg wakker word gevloten door de vogels. De verwachting is weer mooi weer, maar de windrichting is ‘s morgens nog wat zuidelijk en gaat gedurende de dag meer naar west trekken. Dus we mogen vandaag een uurtje later vertrekken (11:00).

  Jeffrey aan z'n nieuwe scherm en Lightness 2 ligharnas

  Jeffrey aan z’n nieuwe scherm en Lightness 2 ligharnas

  Er is een aantal fanatiekelingen die wel om 10:00 wil vertrekken voor een glijvluchtje, maar die verklaren we voor gek 🙂 Elf uur sharp vertrekt de rest van de groep richting startplek Norma en daar hebben sommigen al een glijvlucht gemaakt. McDirk was nog in de lucht en was aan het “vechten” om boven te komen alsof z’n leven er vanaf hing. Uiteindelijk heeft ie het ook daadwerkelijk gered en heeft hem op de “top” neer gezet. Sjappoo!

  De rest van de dag hebben we weer mooie vluchtjes kunnen maken. Alleen kwam er gedurende de middag meer bewolking binnen drijven en was het rond half vier qua thermiek afgelopen. Een beetje soarwind was er nog wel, maar we kozen eieren voor ons geld en zijn een ijsje gaan scoren. Daarna is een kluppie naar het Hotel terug gegaan en een kluppie is een ländebiertje gaan doen op het terras. Toen die in dehals gegoten was (en nog een paar extra) terug naar het hotel voor een doesje en om 19:00 stonden de busjes al weer klaar om naar het restaurant “La valle dell Usignolo” te gaan gelegen in het dal. En daar hebben we van te voren voor 12 personen Lasagne besteld (staat niet op de kaart) en de rest eet á la menukaart… En dat was hééééééérlijk! HIER de foto’s van vandaag.

  <- Vorige dag   Volgende dag ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:08

Leave a Reply