april 2016
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28apr

  Stefke doet verslag.
  Ik ga weer naar Greifenburg dit jaar (ruim 2 weken), maar met mij maar weinig Laffe Teckels. Gelukkig zitten er wel een paar asbakkies in Greifenburg, zodat ik niet vereenzaam… En vrijdag komen Marc en Arlette ook voor een week en volgende week donderdag komt Den Vloam nog anderhalve week. Marc en Den Vloam gaan een week les geven bij Airtime en der voor en der na ook wat fladderen.

  2016-04-27-182517

  Vanmorgen om 02:45 ben ik vertrokken richting Oostenrijk, en om 13:50 draaide ik de camping op. Er ligt een dik pak sneeuw, maar Pietert en Kevin hebben 2 plaatsen sneeuwvrij gemaakt. Super. Even handjes schudden met Jan para en Pietert en toen werd me al een Franciskaner in de handen gedrukt… Raaaarrrrrr… 😉

  We zijn toen de tenten gaan opzetten. Dit jaar ga ik wat nieuws proberen: ik heb de LaffeTeckel Party-tunnel-tent mee genomen, en daar gooi ik mijn Quechua in. Op die manier kunnen we bij koud/nat weer tóch lekker in de LT tent zitten met wat kachels aan 🙂

  Toen de boel geïnstalleerd was ging af en toe ook een zwak zonnetje schijnen en werd het al gauw lekker warm. Na nog wat hassebassies en wat droge worst en pinda’s was het al weer tijd om te gaan eten. Pieter, Jan P, Roos en ik hebben lekker in het restaurant gegeten. Het is nog erg rustig op de camping, wat niet vreemd is met dit weer. Wel belooft het mooier te worden, en morgen en overmorgen kunnen we waarschijnlijk lekker vliegen.We zijn niet al te laat afgetaaid en noar bedde goan. HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:54

Leave a Reply