mei 2016
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02mei

  Vandaag nog steeds bewolkt, dus wederom een alternatief programma. Roos gaat Airtime assisteren op de oefenhelling en wij (Jan P., Arlette, Pietert en ik) gaan vandaag naar Lienz om wat te shoppen (en om een camelbag tuutje te scoren).

  2016-05-02-184555Wij hebben in Lienz de enorme Interspar- en bijna alle sportzaken aangedaan en ik moest me enorm inhouden om geen mooie vliegjasjes te kopen… Jan Para heeft zich niet in kunnen houden en heeft een kek jassie gescoord wat ook nog in de aanbieding bleek te zijn waardoor hij 70 eurie goedkoper was… We hebben nog even een bakkie troost/Thee gescoord op een terras aldaar en toen zijn we weer naar de camping gegaan.

  Op de camping hebben we op het terras in het zonnetje een lekker soeppie gedaan en toen was de “B” al weer int uur en zijn we bij de tent gezellig een hassebassie gaan doen samen met wat vriendjes en vriendinnetjes. Erg gezellig. Ik zou eigenlijk gaan koken voor mijzelf en mijn aangenomen zoon (Pietert) maar Jan en Roos wilden naar het restaurant aan het spoor en hadden ons zó overgehaald om ook mee te gaan :-). Onderweg kwamen we langs de barakken en daar stak Ayke z’n kop uit het raam en wilde wel met ons mee naar het Hotel/restaurant Reitner bij het spoor. Daar aangekomen bleek het helaas ruhe-tag en zijn we maar doorgelopen naar het restaurant van de familie Petit (50.000 bieren tent over de Drau).

  Na de menukaart bestudeerd te hebben wisten we wel wat het worden zou: we gaan voor Hollandse culinaire hoogstandjes: Patat , Frikandellen en Krokketten! 🙂 Nadat we dat naar binnen hadden gewerkt zijn we nog even naar Greifenburg gelopen en hebben daar een laatste hassebassie genoten in de zeer rokerige Piano-bar. Toen dat achter de kiezen was zijn we naar de camping gelopen en hebben sommigen onder ons nog een aller-allerlaatste genomen en toen zijn we goan sloapen.
  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:06

One Response to “Shoppen in Lienz”

 1. Bouke Says:

  Morgen is het Hemelvaart… dan moet het vast lukken 😉

Leave a Reply