mei 2016
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03mei

  Vandaag worden we wakker met prima weer. Helaas gaat er in de loop van de dag een noord-föhn waaien, dus hoog- en ver vliegen zit er vandaag niet in. Pieter was al op tijd klaar met ontbijten want hij wil met een Airtime busje mee. Helaas zit de eerste shift precies vol en moet ie wachten.

  2016-05-03-115728

  Ik heb het rustig aan gedaan en lekker in het zonnetje ontbeten. Angelique kwam mij op een gegeven moment vragen of ik mee wou naar boven want zij ging met eigen vervoer naar de 500 of 700 plek. Dat leek mij wel wat en dus ben ik met hun mee gegeaan naar de Wasserteuer. Jan Para had iets te veel last van de hassebassies van gisteren en heeft even over geslagen 😉

  Pieter heeft mijn “oude” harnas even mooi kunnen testvliegen en ik heb een mooi vluchtje gemaakt van de 700 m. plek. Na mijn start knalde ik een hele felle bel in (een spike van +8 meter/seconde) en het was best turbi. Ik ben wat omhoog gedraaid maar het ging mij veel te makkelijk en ik wilde met die föhn niet te hoog komen dus ben ik naar de landing gegaan.

  Na het inpakken was het al weer lunch tijd en hebben we even een bammetje gegeten. Toen was het al weer tijd voor een schoonheidsslaapje in de zon. Heeerlijk!. Daarna zijn we (Roos, Pieter en ik) naar de bouwmarkt gelopen (Pieter heeft een schakelaartje nodig voor zijn lamp) en vervolgens naar de Adeg voor boodschappen. Jan heeft flink staan groundhandlen op de landing.

  De rest van de middag weer wat slapen en schakelaartjes monteren en webloggen… Daarna stelde Pietert voor om een stukje te gaan wandelen. We zijn toen naar de Panoramaweg gelopen en hebben deze linksaf gevolgd richting Greifenburg en zo weer terug naar de camping. ‘s Avonds heb ik de campingkok uitgehangen en heb voor Pietert en mij een 3-sterren maaltijd bereid bestaande uit pasta met verse groenten. Ik zeg wederom: “Buuurp”. Daarna het gebruikelijke ritueel van koffie en een borrel met onze vriendjes… HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 07:11

Leave a Reply