mei 2016
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07mei

  Wederom skitterrond weer vandaag. Ik heb vannacht niet zo goed geslapen. Ik was vroeg wakker en was aan het “malen”… Zal er wel bij horen na een akkevietje zoals gisteren.

  2016-05-07-093149

  Vandaag moeten Jan en Roos en Marc en Arlette helaas weer naar huis… Maar niet voordat Marc z’n Waterraket geshowd heeft… Dus op de landing heeft ie 3 take-off’s gedaan waarbij de laatste nogal afweek van de geplande baan en op een Duitse partytent belandde… (dat zal ze leren met hun V2’s en bommen op Rotterdam) Gevolg: een gebroken stang en 10 euro schade vergoeding :-). Daarna zijn zij vertrokken richting Nederland. helaas meldde ze 2 uurtjes later dat ze anderhalf uur in de file hadden gestaan bij de grensovergang (strenge controle ivm migranten) en dat ze bij de Chiemsee maar effe een bakkie zijn gaan doen. Jan en Roos zijn in de loop van de ochtend ook vertrokken.

  Wij zijn rond 12 uur met Ayke, Den vloam, Pieter, ik en nog een paar vrijvliegerts naar de Wasserteuer gegaan om te gaan vliegen. Daar brulde het weer heel makkelijk omhoog en ik kon merken dat ik er “nog niet overheen was”… Ik had last van de turbulente en bokkige thermiek en was gespannen. Ik ben redelijk makkelijk omhoog gedraaid en toen richting Stagor gevlogen. Maar daar aangekomen had ik weer erg veel last van turbulentie en had het scherm weer voor me staan in plaats van boven me… Ik was er nog niet klaar voor en ben omgedraaid en naar de landing gevlogen en geland. Ik zal het vliegen en het vertrouwen weer even moeten opbouwen vrees ik. Afijn, verder was het lekker relaxt ‘s middags en hebben we vrij vroeg een Länddebiertje genuttigd met Den Vloam en Pietert. Den Vloam was trouwens ergens z’n sleutels kwijt geraakt van de barakken dus die kon er niet in. Hij heeft overal gezocht maar nergens te vinden. Later heeft Frans Sr.z’n oude inbrekersberoep weer opgepakt en met een kromgebogen spijker de deur open gekregen…   😉

  ‘s Avonds heb ik – in een enorme bui regen – in de partytent een lekkere Teriyaki Noodles gemaakt en een kleine bijlage salat uit het restaurant. En samen met het yoghurtje toe was het best te hachelen ( en goedkoop!). Den Vloam moest natuurlijk eten samen met de nieuwe Airtime lichting en Pietert had zin in een lekker stuk vlees dus die heeft bij Hopfgarten een aangereden koe naar binnen geschoven 🙂 Nu zitten we gezellig in de partytent te “computeren” met een lekker muziekkie op de achtergrond.
  HIER wat fotootjes van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:23

Leave a Reply