mei 2016
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 09mei

  Het is lekker weer vandaag maar er is vroeg overontwikkeling verwacht. Vandaag zijn we een uurtje eerder met de grote bus omhoog gegaan. We hebben niet getreuzeld maar zijn weg gestart terwijl de deelnemers aan de Hessenmeistershaft aan het breefen waren.

  2016-05-09-113944
  We hebben weer relaxt gevlogen en Pieter heeft nog wat kunnen soaren bij het bultje links van Wiesfleckert. We hadden het plan opgevat om te gaan toplanden bij Wiesfleckert voor de leut. Extra gezellig omdat Den Vloam daar staat als hulpinstructeur. Pietert zette hem mooi neer en ik kwam er vlot achteraan. We hebben wat gerelaxeerd en een bammetje gegeten. Inmiddels was er een nieuw busje met deelnemers gearriveerd en die nwaren aan het uitleggen. Alleen was de wind 90 graden cross en ging het in het dal omhoog. De school besloot na een tijdje te stoppen, maar Pietert en ik zijn weg gestart. De hele weg naar de landing ging het tussen de 0.3 en 1 meter per seconde omhoog dus ik heb wat gespiraald om beneden te komen. Dat ging verder prima en we zijn allebei mooi geland.

  ‘s Middags zijn we met de auto naar de doehetzelfzaak geweest (ik moet nieuwe stekkers hebben want die zijn verbrand door iets te veel kachels tegelijk aan 🙂 en naar de Adeg voor wat boodschapjes. Ook heb ik even getankt en een vignet gekocht
  want ik ga overmorgen naar huis. Het weer word vanaf woensdag slecht dus heeft het geen zin te blijven.

  ‘s Avonds hebben we (Pietert, Den Vloam en ik) gegeten in het restaurant bij het spoor, want daar zitten Rien en Jacqueline. En dat was heel gezellig en errug lekkert! Darna nog een hassebassie en noar bedde…
  HIER de ploagies van deafgelopen 2 dagen

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 15:39

Leave a Reply