juni 2016
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 24jun

  Vanmorgen waren we na negenen uit bed! Wederom hebben we geslapen als dijkwerkerts… We hebben de kop onder de kraan gestoken, ontbeten, opgeruimd, weblog ge-upload en afgerekend, en toen zijn we naar de camping “Pont Breuil” (4 kilometer verderop) gereden 🙂 .
  20160624-150807Daar hebben we ons ingeschreven en een mooi plekke bemachtigd. Helaas hier maar 3 ampère aan stroom, dus m’n Nespresso machine kan ik even niet gebruiken… Bummer! En net toen we de boel geïnstalleerd hadden komt er een ander kempertje naast ons staan. D’as nog nie-zo-erg-nie (de camping is ruim zat) maar ze hebben kun kempert met de uitgang/luifel naar ons toe neergezet. Dan zit je mekaar dus de hele tijd aan te gapen. Wat een stelletje oetlullen. Zoveel ruimte en dan gaan ze zò staan. Na jah, gewoon wegboeren/winden die handel (kan Annie as de beste 😉 )

  We hebben vervolgens de rugzakken gepakt en de wandelschoenen aangedaan en zijn toen gaan lopen. We zijn de vallei aan de zuidwestkant gaan verkennen. Daar zijn overal watervallen en riviertjes en er is een skitterronde vallei. Het was een heule mooie wandeling waarbij we bij elkaar toch nog 740 hoogtemeter gelopen hebben.
  20160624-141121Eenmaal terug op de camping hebben we even de winkel aangedaan en hebben wat spullen voor een BBQ gekocht (houtskool en aanmaakblokjes) want die heb ik vergeten mee te nemen en we gaan vanavond wat worsten cremeren 🙂 Ook hebben we een meloen, oploskoffie, brood en een lekker kaasje gekocht. De kaas, bier, rosé ging er in as ketelapper en de Jumbo-houdbare-BBQ-worsten deden het heel goed op de bbq zeker met de mayo, curry en gesnipperd uitje! En de halve meloen toe was ok heeeeerlijk! Daarna uiteraard (oplos)koffie en thee en een lekkere Amaretto. Nu is het 23:15 en het is pikkedonker en koel en het is stil op de camping. Wij zitten nog als enge buiten… Annie leest en ik weblog. Het enige wat we horen is gezellige Italiaans radio en het geruis van de rivier en de watervallen…
  HIER weer veel foto’s van deze skitterronde omgeving!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:55

Leave a Reply