juni 2016
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 26jun

  Als we de luiken openslaan vanmorgen zien we dat we in de wolken zitten. Ziet er sprookjesachtig uit zeker als de zon er doorheen probeert te prikken. We hebben lekker ontbeten in het zonnetje en zijn toen de “ grote wandeling” naar de Anenhütte gaan doen. Dat was erg mooi. De uitzichten op de gletsjers was erg indrukwekkend. We hebben onderweg nog een Ree en een Steenbok gezien.
  26-1-aEenmaal terug op de camping was het weer tijd voor het traditionele hassebassie en wat lekkers en daarna ben ik gaan douchen. Na het douchen heb ik mijn 3-sterren-koks-kwaliteit weer laten zien door het bereiden van een culinair hoogstaande maaltijd: aardappels, rode kool en “stak haché” (uit Frankrijk) met gebakken uien 🙂 het toetje was meloen.

  Oude SteenbokDaarna hebben we een klein rondje om de camping gewandeld (op de crocks) waarna het al weer tijd was voor koffie en thee. Het zonnepaneel heeft de accu’s weer mooi opgeladen vandaag (we zitten hier immers zonder stroom) dus dat werkt allemaal prima. Kunnen we vanavond alle apparaten weer opladen via de 12v-220v omvormer. het is nu 22:00 en Annie zit te lezen en ik te webloggen. Op de radio gezellige country muziek. En k denk dat we zo weer gaan yahtzeën 😉

  HIER weer onmeunig vulle ploagies (tja, tis hier ook zó mooi: daar moet je wel veel foto’s van maken)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:03

Leave a Reply