juli 2016
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 29jul

  Vandaag heeft Jeeraar een monstertocht  gefietst. Hier zijn relaas:

  Om kwart over 7 ben ik vanochtend vertrokken voor een fietstocht op de laatste vakantiedag in Frankrijk. Het werd al snel erg warm (> 32 gr. C.), maar het was goed te doen. De Mont Blanc zag er skitterond uit en het was zeker de moeite waard om hier naar toe te fietsen. Helaas was in Megève de batterij leeg van de Garmin, maar gelukkig wist ik de laatste 45 km wel terug te vinden. Het was een prachtige tocht van 170 km en een geweldige afronding van een topvakantie!

  Animatie van zijn rit:

  We zijn na de middag naar Planfait gegaan en daar stond een mooi windje recht van voor. Het beloofde een mooie dag te worden en we hadden grootse plannen. Ik ben echter halverwege een stevige bel “uitgestapt” omdat ik me niet zo senang voelde (nog steeds door het akkevietje van 6 mei dit jaar) en ben geland. De rest heeft mooi bij de tandjes gevlogen en sommigen zijn het meer over gestoken. Bennie is dagwinnaar want hij heeft na oversteken van he meer de Roc de Bouf afgevlogen en vervolgens nog een andere oostelijke pukkel afgevlogen naar het zuiden en weer geland op Doussard.

  ‘s Avonds hebben we een lading Pizza’s opgehaald in Doussard en hebben die op de camping met z’n allen verorbert.  Dahwasweerheullekkert!
  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:22

Leave a Reply