september 2016
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 05sep

  Na en heerlijke nachtrust stonden we op ZONDER dat het regende! Hoeraaaaa… We wilden lekkere broodjes halen bij de campingwinkelt, maar helaas hebben we iets te lang in bed gelegen: de winkel was al weer dicht 🙁 Gelukkig hadden we zelf nog brood mee en hebben we lekker in de camper ontbeten. Daarna zijn we even de camping gaan verkennen en het is echte wel een mooie camping aan een mooi meer. Alleen zal het in het hoogseizoen een gekkenhuis zijn hier want er zijn heel veel vaste plekken en de camping is best duur. Je kunt hier ook mooi parapenten o.a. vanaf de Tegelberg waar je met een lift naar toe kan.

  2016-09-05_155625

  Na het ontbijt hebben we een thermoskan koffie gezet en hebben we rond 12:30 de kempert aangetrapt richting Italië. Het is mooi weer en rond 16:00 arriveerden we op de camping waar Marc en Arlette een tijdje terug ook stonden: Camping Antholz in het Antholzer dal. Skitterronde ruime camping met rondom mooi uitzicht. We hebben een mooi plekkie uitgezocht en Jasper en Laura geïnformeerd want die komen ook een daggie op deze camping staan. Zij zijn op doorreis naar een eilandje bij Venetië en hebben een veerboot besproken maandagmiddag. Er blaast overigens een mega-noordföhn hier, en aan de noordzijde is het zwaar bewolkt en regen, en aan de zuidkant bij ons is het droog en harde wind… De luifelt klappert er over af en toe, maar gelukkig staan we met de camper naar de wind toe en zitten we in de luwte.

  2016-09-05_174003

  Eind va de middag arriveerden Jappie en Laura en parkeerde de minikempert naast ons. En toen was het tijd voor bubbels: Jappie had een gigafles Prosecco meegenomen die na 4 kleine glaasjes helaas leeg was 🙂 ’s Avonds heb ik veur Annie en mijzelf pasta gemaakt en de buurtjes hadden soep en broodje pindakaas. Daarna nog koffie, thee en een borrel en toen was het weer bedtijd.

  HIER de plaogies van gisteren en vandaag…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:49

Leave a Reply