september 2016
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 10sep

  Vandaag was Stefke onmeunig vroeg wakkert… Zal wel aan de gezelligheid van gisteravond liggen. Toen hebben we een enorme zak met brood opgehaald. Eigenlijk konden we geen broodjes bestellen op de camping in het na-seizoen, maar omdat ik kan lullen als brugman en wij een “vliegschool” zijn en met 20 man zijn kon het toch weer wel 😉

  2016-09-10_131340

  We hebben vervolgens na een relaxed ontbijt de vliegspullen klaar gemaakt en zijn naar de landing gereden om e.e.a. te laten zien. Vervolgens doorgereden naar de startplek Monte Avena. Daar passeerden we de ooststart (waar de wind keurig van voren kwam) en reden door naar de ZW start (waar de wind schuin van links kwam). Ergo: we zijn weer terug gegaan naar de ooststart en daar hebben we ons klaar gemaakt en zijn weggestart. Stefke (natuurlijk) als eerste en de rest kwam er achteraan. Uiteindelijk ben ik lekker omhoog gedraaid en ben op de camping geland en de rest heeft een leuke vlucht gemaakt en is op de landing geland.

  Na het onvermijdelijke Ländebiertje hebben we lekker een duik in het meertje genomen. Vervolgens moesten er boodschappen gehaald worden en is een aantal op de fiets naar Arsiè gegaan en een paar met de auto. De rest van de middag/avond hebben we gewacht tot de rest van de Teckels zou arriveren want de meesten hadden een afgrijselijke rit met heul veul files. Jan Para spant de kroon met 17 (!) uur reistijd!!!! Arme kerel. In het donker kwamen Bart en Tjitske, Wytze en Brigit, en Jan P. dus aan en met heel veel zaklantaarns hebben we geassisteerd bij het tent opzetten. Daarna was het tijd voor een welverdiende borrelt.

  HIER de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 07:29

Leave a Reply