september 2016
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15sep

  Vandaag hebben we wat meer bewolking en zijn er wat spetters verwacht later op de dag. Een kluppie mensen wil gaan wandelen naar het zuidelijke deel van het meer en Jeeraar en Bruggenkamp gaan fietsen. Ook is er een kluppie mensen die naar de startplek gaan om te kijken of er toch nog een vluchtje gestolen kan worden.

  De wandelclub

  De wandelclub

  De wandeling was erg mooi en dankzij Theo z’n boombox met opzwepende muziek konden we het moraal hoog houden. Aan het einde van de wandeling hebben we een terrasje aangedaan en begon het kort daarna te spetteren. Eenmaal terug op de camping zat de goegemeente onder de shelter. De vliegerts hebben niet gevlogen want ze vertrouwden het weer niet. We hebben gezellig een hassebassie genuttigd en gezellig geouweneeld met elkaar.

  RRrrrraaaaaarrrrrrr...

  RRrrrraaaaaarrrrrrr…

  ’s Avonds zijn we naar het “Eurofly-huis-restaurant” in Caupo gegaan want daar is het altijd lekker eten. het was onmeunig gezellig en onmeunig lekker eten. We hebben erg gelachen.
  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:26

Leave a Reply