oktober 2016
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02okt

  Het was vanmorgen alsof ik in de nach wakker werd, maar het was al 7:00 uur… Ik was wel wat brak door de grappa’tjes gister avond, maar goed, daar komen we wel weer overheen. Als ik de gordijnen opzij schuif dan is het mistig en regenachtig. Vandaag is al langere tijd en slechte dag voorspeld, dus we gaan er van uit dat we niet vliegen. Om 8:00 zaten we aan het ontbijt, en ik was niet de enige die wat brak was 🙂

  2016-10-02_155806
  Na het ontbijt hebben we in de zaal het voorstelrondje gedaan en toen zijn we in de busjes gestapt om wat start- en landingsplekken te bekijken. Boven op de Pordoipas hebben we koffie gedronken in het restaurant en toen zijn we richting Canazei gegaan en nog wat start- en landingen bekeken. Het werd overigen steeds wat beter weer en af en toe prikte het zonnetje er doorheen. Ondertussen was het lunchijd en hebben we de huiskeet opgezocht in Canazei en daar heeft men zich vergrepen aan pizza’s, soep en andere lekkernijen.

  vervolgens zijn we in de busjes gestapt en weer de Pordoipas omhoog gereden. We hebben de startplek Brodol bekeken en toen werd het zelfs vliegbaar. Pieter stelde voor om gewoon een glijvluchtje te stelen en dat vonden 6 van de 17 piloten een leuk idee (Pietert, Bennie, Edgar, Job Mike en ik) en zijn naar beneden gevlogen. Was erg leuk en ik ging zelfs lekker omhoog. Alleen ontstond er en dikke wolk voor me en moest ik oren trekken om niet in de wolk te verdwijnen. We zijn daarna door Ayke opgehaald en het andere busjes was al richting Hotel gegaan.

  2016-10-02_162759
  Inmiddels zat de B in het uur en hebben we in het Hotel een welverdiend Ländebiertje genuttigd. ’s Avonds weer de gebruikelijke 4 gangen naar binnen gewerkt in het restaurant, en nu zitten we gezellig in de zaal en bij de bar.
  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:43

One Response to “Vluchtje stelen”

 1. k@@tje Says:

  Ziet er weer gezellig uit, veel plezier!!

Leave a Reply