januari 2017
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 20jan

  Van 20 tot 28 januari zijn 14 Laffe Teckels en 3 “asbakkies” op wintersport geweest naar Saalbach-Hinterglemm. We hebben daar een gecatered chalet afgehuurd van Wenschalets. We zaten in chalet “Haus Silian” in Hinterglemm en werden de hele week vertroeteld door de staf van het chalet: Heleen en Henk-Jan.

  We waren dus met z’n zeventienen: Karin en René, Pietert, Lienepien en Jandeman cq Bruggenkamp, Miep en Jorden, Marianne en Jeeraar, Bea en Rudi, Olaf, Wilma, Juud en Daan en Annie en Stefke… De meeste zijn vrijdags 20 januari al vertrokken richting Oostenrijk en hebben overnacht in een hotelletje onderweg. Zodoende kon er zaterdagmiddag al geskied worden 🙂

  Kort gezegd hebben we een topweek gehad. De hele week “Kaiserswetter” en prima pistes. We hebben heerlijk kunnen skiën en Pietert heeft zelfs gevlogen! Het chalet is ons heel goed bevallen. Een mooie ruime woon- en eetkamer en in de kelder zelfs een Stube met bar en een sauna. Alle specificaties kun je bekijken op de site van Wenschalets… Heleen en Henk-Jan hebben elke dag het ontbijt verzorgd en een 3-gangen maaltijd voor ons gekookt. En donderdag hebben ze zelfs een après-ski-party georganiseerd in de stube van het Chalet. Dat was HEUL gezellig! “Hipszszssz”….

  Zaterdag 28 januari ‘s morgens zijn we na het ontbijt weer naar Nederland gereden. We hebben ook daar geluk gehad met een prima reis zonder sneeuw of opstoppingen. Hoe veel geluk kan een mens hebben?! 😉 Iedereen bedankt voor de gezelligheid en Heleen en Henk-Jan super bedankt voor de uitmuntende verzorging en gastvrijheid! Sommigen van ons gaan in maart nog een keer skieën, dus we zijn al lekker “ingeskied”

  Van de 27.345 foto’s heb ik er na 3 strenge afval-rondes zo’n 360 over gehouden voor het fotoalbum op de site en die kun je HIER bekijken. Ik heb ook alle videootjes aan mekaar geplakt en het resultaat staat hieronder (vergroot en zet op HD!). Heleen en Henk-Jan hebben sinds kort ook een blog en die kun je HIER vinden.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 16:00

Leave a Reply