april 2017
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30apr

  Het was vannacht behoorlijk koud. Ik was erg blij met slaapzak én dekbed.

  3 musketiers

  Vandaag vertrokken we (Pieter, Marc en ik om 11:15 met de grote bus omhoog naar de Emberger. Het is nog helemaal bewolkt maar de voorspelling is dat het open trekt. Boven aangekomen stonden veel delta’s klaar want er is een wedstrijdje gaande. Het rare was dat ondanks de bewolking de paragliders omhoog spoten! Heul gek. En het zag er behoorlijk turbulent uit want de schermen vlogen van voor naar achter. Wij zijn ook maar weggestart en het was idd bumpy. We gingen overal vrij makkelijk omhoog maar het voelde niet prettig. We hebben de overland ambities ook naar laten schieten vandaag.

  Uiteindelijk trok het toch helemaal open en werd het heerlijk weer. We Hebben relaxed geluncht en Marc heeft een blik Felix Goulashsuppe warm gemaakt en dahwasheerlijk . Daarna hebben we de laffe teckel partytunnelt opgezet want het koelt savonds toch wel hard af. Benjamin en Edgar zijn inmiddels ook gearriveerd en het word steeds gezelliger.’s Avonds heeft Marc kaasfondue gemaakt en gegeten en ik noodles met een Grüne Beilagesalat (wat een gemischtte Salat bleek te zijn )

  De ploagies van vandoage vind je bij de weploggert van morgen…

  VOLGENDE ->

  Posted by adminstefke @ 20:28

Leave a Reply