mei 2017
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 09mei

  Vandaag zou de nordstau minder zijn en zou het een redelijke vliegdag worden. Dientengevolge stonden we om 10 uur al voor te wachten op het busje. Jappie slaat vandaag over want die heeft al dagen de Oostenrijkse vliegende Blafhoest en das nie fijn nie.


  Eenmaal boven op de Emberger hebben we niet lang gewacht maar zijn redelijk vlot weggestart. Het ging lekker omhoog maar her was wel erg fris. Ik had helaas veel te dunne handschoenen aan dus ik had na een kwartier al ijskoude handen. Ik ben toch doorgevlogen richting Lienz maar het was te erg. Ik had geen gevoel in mn vingers dus ik ben omgekeerd. Heel jammer want we hadden vandaag wel een mooie overland kunnen doen 😕. Ik had geen geduld om de bellen uit te melken dus moest hem voor Greifenburg neerzetten. Pietert heeft mij even opgehaald. Dirk heeft ook mooi gevlogen en is op de camping geland. Pieter ook. We hebben daarna heerlijk in het zonnetje gelunched en geluierd. Daarna zijn we gaan wandelen bij de Ochsensluchtklamm. Dat was best mooi. En wat ook leuk was: er was nog een terras open (en dat tijdens ruhetag) dus heeft Jantine ons getrakteerd op koffie en chocokuche.


  ‘s Middags uiteraard weer een hassebassie rond vieren en savonds hebben we zelf gekookt. Op Pietert na want die had geen zin in aardappelen, worteltjes/erwtjes en stoofvlees uit blik van Stefke dus die is naar de kebabzaak gegaan. Al met al weer een heerlijke dag. HIER de foto’s van gisteren en vandaag…

  VOLGENDE ->

  Posted by adminstefke @ 20:50

Leave a Reply