mei 2017
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 12mei

  Donderdag 11 mei
  Er was vandaag harde wind en föhn verwacht. En föhn betekent lekker weer, maar waarschijnlijk niet vliegen… Alhoewel ‘s morgens nog prima te vliegen was hebben we rustig aan gedaan en uitgebreid ontbeten.


  Ik ben in de loop van de dag mijn grote quechua gaan afbreken en heb de kleine quecha neergepleurd. Dit in verband met de verwachte regen vannacht. Dirk en Jantine hebben ook hun tent droog kunnen inpakken en hebben voor de laatste nacht een appartement besproken op de camping. Dirk, Laura en Stamgast zijn ‘s middags gaan wandelen en hebben de Wassererlebnisweg gelopen. Dat is een mooie route langs de kloof/rivier met overal interessante en leuke bezienswaardigheden. Jantine heeft het record “lekker-lui-in-de-zon-zitten-met-een-boek” verbroken en Pieter was goede tweede… 😜. Ik heb na het afbreken van de tent en opruimen van de verschrikkelijke berg spullen even met de fiets een vignet opgehaald bij de pomp en nog even wat boodschappen gedaan. JoopenAdrie Bernard zijn ook nog even op de koffie geweest smiddags. Ze hebben de Direstraits-touringbus aan de praat gekregen na 6 jaar stil staan en deze verscheept naar een camping in Sachsenburg (iets richting Spittal net na de tunnelt links). Om 17:00 zijn we naar het terras gegaan want we hadden afgesproken met Marina en haar zoontje Robin. We gebben gezellig bijgekletst en hebben daarna binnen lekker gegeten. Na het afscheid zijn we met wat flessen drank naar het appartement van Dirk en Jantine gegaan om de laatste avond te gaan apenkooien 😆. Ayke kwam ook nog even buurten.

  Vrijdag 12 Mei
  Vandaag ben ik om 6 uur vertrokken richting Nederland en D&J rond half 9. Jasper en Laura zijn ook maar vertrokken ‘s middags want het weer was echt pet. Pietert blijft nog even en heeft een kamer gereserveerd.


  Het was best druk op de weg en ik had dan ook 2 uur meer tijd nodig dan op de heenreis. Maar rond 18:15 was ik dan toch thuis alwaar Annie zo waar het eten had klaar staan 😃.  ‘s Avonds hebben we nog gezellig buiten gezeten en genoten van het onweer later .

  Iedereen onmeunig bedankt voor de gezelligheid, en de foto’s staan op de Laffe Teckel FTP/Mediaserver… De volgende vakantie voor mij word 2 weken Noorwegen met Annie en daarna in Juli een 2-landen trip met Airtime en aansluitend een overlandweek met Eurofly 🙂  Groetsels! Stefke

  HIER de foto’s van de afgelopen dagen…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:05

Leave a Reply