juni 2017
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 24jun

  Vanmorgen was het lekker weer toen we de luiken los deden. We hebben op ons gemakkie buiten ontbeten en zijn toen gaan wandelen. Gisteren hebben we 2 wandelbordjes gezien: naar Wittgenstein en naar Hjerseggi. Laatstgenoemde ging mooi omhoog dus die hebben we gekozen.
  Annie was wel wat zenuwachtig want ze had een recensie gelezen dat er veel slangen waren op de route 😳😲. En als Annie ergens een fobie voor heeft dan zijn het wel slangen. Ik stelde haar gerust door te zeggen dat het vast overdreven is door een collega slangen-fobie-klant die toevallig een slangetje zag. Prompt zag ik binnen de eerste 50 meter 2(!) slangen… Dat begon goed… Annie wou eigenlijk meteen rechtsomkeert maar zij had slechts 1 slang gezien en ik wist haar te overtuigen toch mee te gaan. Van die tweede slang heb ik pas verteld toen we weer beneden waren 😆.
  Afijn de tocht was mooi en we kwamen aan bij Hjerseggi wat een verlaten en vervallen boerderij bleek te zijn. We hebben de expeditie iets verlengd zodat we bij de ridge kwamen met Skitterrond uitzicht over het Fjord. Toen we weer terug waren beneden hebben we de route naar Wittgenstein ook naar even gelopen. Dat is een tocht naar de fundering van een huisje boven het Fjord waar jarenlang een bekende filosoof heeft gezeten. Ook dit was een leuk tochtje.
  Eenmaal terug op de camping hebben we lekker geluierd in het zonnetje. Savonds heeft campingkok Stefke een 3-sterren maaltijd bereid bestaande uit rijst, gehaktballetjes in currysaus uit blik met en pot zoetzure saus. Héérlijk! De maaltijd moest overigens wel in de camper bereid-en opgegeten worden want er brak een pittig regenbuitje los. Het toetje kom weer buiten opgegeten worden in het zonnetje.

  HIER de foto’s van de afgelopen 3 dagen…

  <- Vorige    Volgende ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:08

Leave a Reply