juni 2017
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 26jun

  Vanmorgen vroeg werd ik wakker van gerammel aan de kempert… Het bleek de wind die probeerde de luifel er af te blazen. Gelukkig had ik de boel goed vast gezet, maar toch er maar uit om hem in te draaien. Het was bovendien helemaal grijs terwijl er goed weer beloofd was door de weer-app… Nou ja, dan maar op tijd er uit.
  Uiteindelijk kwam het mooie weer in de loop van de ochtend alsnog, dus wij helemaal heppie. Alleen de wind was pittig vandaag. We zijn vandaag met de fiets naar het beginpunt van de wandeling naar de Bergsetbreen gletsjurt gefietst en vanaf daar naar de gletsjurt gelopen.
  De fietstocht begon met 2 km pittig klimmen dus dat was meteen zweten geblazen. Daarna werd het makkelijker maar nog steeds alleen maar klimmen. Na 6 km waren we bij het startpunt van de wandeling, die ongeveer 4 km lang was enkele reis over lastig terrein. Lang verhaal kort: super mooi gewandeld met Skitterronde uitzichten. Zie de foto’s (wel wat veul maar wat kan mij het skeluh).

  Vanavond hebben we pasta gegeten en word het regenworm spel weer geütiliseerd 😆. Morgen vertrekken we naar Kaupanger want we hebben een boot besproken die ons naar Gudvangen voert door een skitterrond fjord. Mij benieuwuh 😁. HIER de foto’s van gisteren en vandaag.

  <- Vorige    Volgende ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:26

Leave a Reply