juni 2017
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28jun

  We werden vanmorgen wakker van een helikopter die op de camping landde… En toen ik m’n slaperige harzes uit de deur stak was het een drukte van belang… Bleek dat er tientallen mensen klaar stonden in ski-kleding en dikke jassen en die gingen dus speedflyen boven op het plateau achter ons.
  We hebben een poosje staan kijken en wilde toen de ontbijttafel gaan klaar maken… Maar na een paar vrachten omhoog kwam er een knakker naar ons toe om te vragen of we misschien mee wilden want met de laatste vlucht waren 2 plekkies over… Nou ja, dat leek ons wel wat 🙂 Dus hebben we nog vòòr het ontbijt een rondvlucht met een helikopter gemaakt naar het platteau achter de camping 😃😬
  Daarna hebben we rustig ontbeten en hebben de boel opgebroken en zijn naar Voss gereden. Daar aangekomen was het ook weer een drukte van belang… Bleek dat er een Extreme Sports festival gaande was en ook een worldcup Acro-Paragliding (Voss Vertigo) :-). We vielen dus met de neus in de Noorse botert…
  We hebben de kempert buiten de stadscamping neergezet en hebben toen de fietsen gepakt. We wilde een mooie route fietsen langs het spoor. Eerst hebben we natuurlijk gekeken bij de acro wedstrijd bij het meer. Dat was erg gaaf!!! Daarna zijn e gaan fietsen en we hebben een mooi rondje gemaakt van 26 kilometer.

  Eenmaal terug in Voss hebben we de kemper weer aangetrapt en zijn naar een camping in Røldal gereden. De foto’s vind je op de weploggert van 30 juni.

  <- Vorige    Volgende ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:55

Leave a Reply