september 2017
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02sep

  Vandaag zijn we met de kempert vertrokken voor 2 weken vakantie. We gaan eerst een weekje met z’n tweeën op pad en sluiten daarna aan bij de Laffe Teckels voor de inmiddels traditionele “week-37-vakantie”. Vroeger gingen we altijd naar Annecy, maar die traditie hebben we vorig jaar doorbroken door naar Arsié (Italië) te gaan en dit jaar gaan we naar Samoëns.

  De kempert in hartje Amersfoort

  Maar we hebben eerst een tussenstop gemaakt op een camperplaats in hartje Amersfoort, want we hadden ‘s avonds een feessie. Der was nog 1 plekkie over van de 3 en met wat moeite en hulp van de eigenaar van de camper die er al stond ’s hebben we onze kempert er tussen gefrot…

  Oud Amersfoort

  ’s Middags zijn we eerst met de fiets naar Soest gegaan om een bakkie te doen bij Jacqueline en Woutert. Laatstgenoemde was druk bezig buiten op de patio een betonvloer te slechten en zag er behoorlijk stoffig uit toen we aankwamen. We hebben even wat gedronken en bij gekletst en zijn toen weer terug gefietst naar Amersfoort. vervolgens zijn we naar een pizzeria gegaan en hebben heerlijk gegeten. Het feessie ’s avonds was erg gezellig en dientengevolge is er waarschijnlijk íéts te veel drank in gegaan. Gelukkig konden we de kempert nog terug vinden in deze benevelde staat  😉 HIER wat foto’s van vandaag.

  Volgende ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:24

Leave a Reply