september 2017
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07sep

  Vandaag hebben we na het ontbijt de boel opgebroken en zijn we verkast naar camping “Des Pêches” nabij Le Landeron aan de Bielersee in Zwitserland. We hebben de kempert op nr. 100 neer gepleurd en zijn toen een soepje gaan doen met een broodje.

  Ons nieuwe plekkie

  Daarna was het hoog tijd om te gaan fietsen, want dat kun je hier heul goed. (Tis lekker plat rond zo’n meer). We zijn door een skitterrond middeleeuws stadje gefietst (Landeron zoals het vroeger was) en toen de landtong helemaal afgefietst. Erg leuk.

  Annie had effe een boom omgeknaagd

  We hebben ook nog maar eens een keer uitgebreid naar het weer gekeken in Samoëns en de rest van Europa, en de conclusie is dat Samoëns écht geen optie is volgende week: de hele week word er heul veul regen en kou verwacht. Ik heb toen alle bekende vliegstekken van Frankrijk, Oostenrijk en Italië bekeken en toen was de keuze eigenlijk niet moeilijk:Ik heb mijn voorstel om naar Saint Vincent les Forts te gaan gedeeld met de rest van de Laffe Teckels en die gingen unaniem akkoord. Het is wel een flink stukkie verder rijden dan Samoëns, maar dan heb je wel wat… En behalve Jorden en ikzelf was de rest van de goegemeente daar nog nooit geweest dus da’s extra leuk. Wilma en Marc vonden het daar echter niet warm genoeg en hebben hun verblijf in Samoëns omgezet naar een verblijf in Spanje. HIER de foto’s van vandaag.

  <- vorige   volgende ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:36

Leave a Reply