september 2017
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 10sep

  Vandaag was het heerlijk zonnig tijdens het ontbijt. Later kwam er wel wat bewolking maar het bleef lekker weer. We zijn naar St Jean-Montclar gegaan want in het weekend gaat daar de lift nog en dat is wel handig.

  Het LT kampement ligt er vredig bij

  We hebben een middag-pas gekocht zodat we zo vaak konden als we willen. Eenmaal boven kwam de wind uit N-NW en was af en toe pittig. Lang verhaal kort: uiteindelijk is iedereen weggestart en zelfs Jorden – die overwoog om met de sport te stoppen – heeft genoten van z’n vlucht. Zo zelfs dat ie nog een tweede keer wou! De eerste vlucht is iedereen op de landing in Montclar geland maar de 2e vlucht ging het soaren nog beter en was het makkelijker weg te steken richting het fort en dat hebben Jan en ik dan ook gedaan.

  In de lift bij Montclar

  Ik kwam lekker hoog aan boven St. Vincent en heb daar nog wat rond gevlogen en ben toen geland bij het meer naast de camping. Jan volgde niet veel later. Theo en Gerard zijn na hun 2e vlucht met de auto naar St. Vincent gereden en zijn daar gestart. Theo is na mooi gevlogen te hebben geland bij de camping en Gerard heeft na wat rondfladderen nog even een toplanding gemaakt en na een drankje weer gestart en bij de camping geland. Even later kwamen de dames ook terug en was het tijd om de topdag te vieren met een welverdiend hassebassie.

  Stefke steekt over naar St Vincent

  ‘s Avonds hebben we gekookt in 3 groepjes en de laffe teckel partytent opgebouwd mét nieuwe led verlichting. Daar zitten we nu in en het is best fris maar wel gezellig! HIER de foto’s van vandaag.

  <- vorige   volgende ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:46

Leave a Reply