september 2017
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 14sep

  Vandaag is er een bui voorspeld dus we zijn op tijd naar de startplek gereden. Theo, Jan, Tjitske en ik wilden wel een glijjurt maken. Jorden wilde de auto van Tjits wel naar beneden rijden dus die ging ook mee. Onderweg naar boven hadden we al wat spetters op de voorruit en op de start hadden we rugwind 😳.

  Bruggenkamp bij het uitkijktorentje

  Gelukkig kwam er een grote blauwe lucht aan dus zijn we toch gaan klaar maken. En toen de wind 2 tellen goed stond zijn we Jan, Theo en ik as een raket weg gestart. Uiteindelijk werd het toch weer rugwind en Tjitske besloot toen om niet te vliegen maar naar beneden te rijden. De vliegerts hebben wat getruukt en gedaan onderweg en ik heb m’n Swing Arcus RS aan een asymetrische inklapper- en frontstall test onderworpen. Dat was met 1 hand bijna niet te doen en als ie dan inklapt is dat slechts tot aan de RAST linie in het midden van het scherm. Er gebeurt dus helemaal niets en het scherm vliegt gewoon stabiel door. Ook de frontstall krijg je der slecht in en het scherm vertoond geen enkele agressieve reactie. Super stabiel- en veilig scherm dus. 👍🏽👍🏽👍🏽 (Ayke : volgende keer zal ik m’n helmcam meer naar boven richten zodat we de video ook hebben 😉) Annie en Lieneke zijn gaan wandelen en Gerard is weer op de fiets gestapt om een typhuseind te gaan fietsen.

  Bruggenkamp en Theo ant synchro vliegen

  Er kwam vervolgens een enorme regenbui langs dus dat leek mij wel een goed moment om omhoog te fietsen naar de startplek 😳. De dames zijn met Gerard naar de supermarkt en naar de Decathlon in Gap gegaan dus die waren ook gelukkig. Tegen de avond kregen sommigen onder ons weer enorme vliegjeuk dus zijn Theo, Tjitske en Jan naar boven gereden. Daar stond het windje perfect en al gauw zaten ze in de lucht. Lang verhaal kort: het werd een skitterronde avondvlucht van bijna een uur bij ondergaande zon. En dus alleen de drie Teckels in de lucht dus dat was geweldig. Theo was gewoon aan het kirren van geluk 😜.

  Theo geland na zijn epische avondvlucht

  Bijna in het donker zijn ze geland bij het meer. ‘s Avonds was het bitterkoud en de drank hielp nauwelijks. Er zijn onmeunig vulle foto’s en video’s gemaakt en een selectie zie je HIER.

  <- vorige   volgende ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:03

Leave a Reply