september 2017
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15sep

  Er was de hele dag bewolking voorspeld met af en toe een spetter. En dat betekende nie vliegen nie. Dus zijn we met de goegemeente maar wat kultuâh gaan opsnuiven in het pittoreske stadje Embrun.

  Laffe Teckel week 37 Statieportret

  Dat was wel geinig hoewel de meeste winkels dicht waren en het best fris was. De kathedraal was mooi en we hebben langs de stadsmuur gelopen aan de rand van een steile klif met overal informatie borden over de ontstaansgeschiedenis van Embrun. Best interessant.

  Eenmaal terug op de camping zijn Tjiske en Jorden/Theo gaan inpakken. Tjitske was al vlug klaar en vertrok voor de eerste etappe van haar thuisreis. Ze ging ergens onderweg een hotelletje doen en dan morgen de 2e etappe. Jorden en Theo hadden de boel aan het eind van de middag in de Benz geprakt en gingen nog even wat eten bij Cees en Ien (van de Ekkobar). Daarna zijn ze vertrokken richting Nederland. Zij rijden in 1 keer door de nacht naar huis. De rest van de laffe teckels zijn ‘s avonds gaan eten en borrelen bij de Ekkobar en dat was HEUL gezellig! De foto’s van vandaag vind je HIER

  <- vorige   volgende ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:08

One Response to “Kultuâh opsnuivih en vertrek van 3 Laffe Teckels”

 1. De Laffe Teckel Weblog » Blog Archive » Richting hûs Says:

  […] <- vorige […]

Leave a Reply