oktober 2017
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 04okt

  Het is mooi weer als we de luiken openslaan. Wel wat cirrus bewolking en later op de dag zou er wat meer bewolking komen is de verwachting.

  Startplek Prodol met uitzicht op Sella en Pordoi

  We zijn gestart met een ochtendvlucht vanaf Prodol. Helaas droeg het dit keer niet en zijn we allemaal geland in Canazei. Daarna zijn we de Belvedère opgereden en zijn we gestart vanaf de piste kant. Ik als eerste natuurlijk en ik hoopte door om de berg heen te vliegen aan de andere (beschenen) kant thermiek te vinden. Dat viel tegen en er begon ook een stevig dalwindje te waaien. Daar kon ik niet meer tegenin komen en ik heb hem voor Alba neer moeten zetten op een bergweitje.

  Edgar start

  De rest heeft wat kunnen soaren op de dalwind en konden Canazei ternauwernood halen door de pittige tegenwind. Hieronder een video van Bennie (waarbij ook nog een akkevietje met een Delta en Frans te zien is):

   

  Boven Rodella werd ook gevlogen maar het was te zien dat ook daar een pittige wind stond. Toen zijn we maar even op een terras gaan zitten met thee/koffie en gebak. Toen rees het plan om vanaf het monument naar Arabba te vliegen, dus hebben we de bus aangetrapt en zijn de Pordoipas over gereden. Bij het monument bleek dat het vliegbaar was en is iedereen weggestart.

  Bennie start bij het monument

  Ik was als enige gestart richting Arabba ipv richting dal en dat scheelde behoorlijk hoogtemeters. Dientengevolge haalde ik het hotel makkelijk en kon daar weer landen. De rest is bij de skipiste geland. Hieronder een videootje van mijn vlucht naar Arabba (zet hem op full screen en HD voor het volledige ZEN-effect 😉  )

  ‘s Avonds hebben we video’s bekeken van elkaars starts en dat was natuurlijke weer leerzaam (en af en toe vermakelijk). HIER de foto’s van vandaag.

  <- Vorige   Volgende ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:19

Leave a Reply