oktober 2017
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 05okt

  Het is skitterrond weer als we de luiken open slaan. Na een heerlijk ontbijtje zijn we de Pordoipas overgereden voor de traditionele ochtendvlucht vanaf Prodol. Daarna hebben we de boel ingepakt en zijn we naar Careza gereden (achter Rosengarten) want het is vandaag westen wind (tenminste: dat zeiden ALLE weer sites…).

  Frans, Ayke en Gabriël op het bankje voor het hotel

  Daar merkte we in de lift dat de wind raar van voren kwam, terwijl die toch echt van achter zou “moeten” komen. Eenmaal boven kwam de wind van opzij en zelfs van achteren. Lang verhaal kort: we hebben heul lang gewacht tot de zon meer recht op de ridge kwam maar afgezien van een spaarzaam belletje bleef de wind verkeerd. Bovendien was er een hardnekkige inversielaag wat ook niet hielp…

  De refugio waar we lang gewacht hebben…

  Uiteindelijk is iedereen weggestart op Benjamin en Ayke na. Die hebben eieren voor hun geld gekozen en zijn met de lift naar beneden gegaan (de lift ging bijna sluiten en dan bestond de kans dat ze naar beneden moesten lopen). Dus wat er eigenlijk als een top vliegdag uitzag werd toch een beetje een zeepert…

  De dalinversie is mooi te zien

  ‘s Avonds zijn we naar de pizzeria gegaan en hebben de “pizza-carroussel” weer geütiliseerd. Dat was erg lekker en heul gezellig. Eenmaal terug in het hotel hebben we uitgebreid na-geborreld en dat was lachen. Dientengevolge zijn we vandaag wat brak… HIER de foto’s van vandaag.

  <- Vorige   Volgende ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:31

Leave a Reply