oktober 2017
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06okt

  Vandaag is het weer skitterrond weer, maar…. Er staat een dikke föhnwind met snelheden van meer dan 55 kilometer per uur… Ayke heeft nog even gekeken of het mogelijk is om wat lager te blijven en bijvoorbeeld vanaf Prodol een vluchtje te kunnen maken, maar ook dat was geen optie want de Oostenrijkse vliegschool – die hier ook aan het vliegen is – meldde dat zelfs het groundhandlen niet te doen was…

  Dus, wat dan? We konden blijven en wat gaan wandelen of wat ander tijdverdrijf zoeken, maar we konden ook gewoon naar huis rijden… En dat vonden de meeste van ons toch het beste plan, dus hebben we de boel ingepakt en zijn we een uurtje later in de auto/bus gestapt en naar Nederland gereden…

  RESUMÉÉ MASTRUBÉÉ
  We hebben weer een hele leuke week gehad in de Dolomieten met een gezellig klein kluppie mensen. De oorspronkelijke matige weersverwachting bleek gelukkig enorm mee te vallen en we hebben een paar hele mooie dagen gehad. Het vliegen in de Dolomieten blijft zelfs na 10 jaar even indrukwekkend!

  Christien, Elvis, Johnny Gabriël, Frans, Edgar, Benjamin, Pieter en Ayke: Bedankt voor de gezelligheid!

  Groetsels & tot de volgende keer!
  Jeffrey.

  Hieronder de video van deze mooie week:

  <- Vorige

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:46

Leave a Reply