maart 2018
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27mrt

  We zijn na het ontbijt verkast naar de camping “Les Romarins” 25 minuten verderop aan de rand van het dorp Maussane-les-Alpilles; nog steeds in het parc national Les Alpilles.

  Er staan best al wat campers en caravans, waarvan de meesten van die grijze bolletjes hebben (pensionado’s). Nadat we de boel geïnstalleerd hadden zijn we op de fiets gestapt om de pukkel te beklimmen waarop het “Châteaux de Baux-de-Provence” gelegen is. Dat is een middeleeuws kasteel wat nu een enorme toeristische trekpleister is. Gelukkig zijn we in het laagseizoen want anders had je over de koppen kunnen lopen.

  De weg er naar toe was erg mooi en we hebben onderweg in een olijf boomgaard geluncht. Eenmaal in het Château hebben we een beetje de toerist uitgehangen en wat kadootjes en ijsjes gekocht. Het weer was trouwens wat aan het verslechteren: het regende licht en het was fris. We hadden alle shirts en jasjes aan die we bij ons hadden toen we de pukkel weer omlaag sjeesden.

  Eenmaal terug op de camping zijn we even boodschappen gaan doen en toen bleek dat Annie haar band leeg aan het lopen was. En die van mij had ook al een heul klein lekje, dus ik heb vanmiddag ook nog 2 banden geplakt (onder het genot van stokbrood met camembert en roquefort en rode wijn ).  ‘s Avonds hebben we  soep en noodles gehad en verliep de avond weer zoals gewoonlijk in de vakantie… HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:51

Leave a Reply