maart 2018
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30mrt

  Vanmorgen vroeg schudde de kempert heen en weer van de harde wind. Het waait as een jekko en het is bewolkt. Het is niet koud gelukkig. Na een overvloedig Frans ontbijtje hebben we de vreetstenen gepoetst en de kempert aangetrapt en zijn we via een toeristische route naar Remoulins gereden.

  Zwarte Ibis

  We hebben daar een mooie camping gevonden (La Sousta waar je via DEZE link effe rond kunt kijken) tussen de bomen en aan de rivier vlakbij de Pont du Gard. Pont du Gard staat op de werelderfgoed lijst en is een Romeins aquaduct (en later ook een brug) gebouwd in de eerste eeuw na Christus wat zorgde voor water in Nîmes. Een Skitterrond ding! Nadat we en mooi plekkie hebben geconfisqueerd zijn we op de fiets gestapt en een mooi rondje gefietst over de Pont du Gard en door prachtige middeleeuwse dorpjes. Af en toe moesten we wel schuilen voor behoorlijke donderbuien naar dat mocht de pret niet drukken.

  Eenmaal terug op de camping was het weer zonnig en hebben we de Camembert en de Roquefort lekker laten stinken op een stokbroodje en hebben de boel weg gespoeld met een rood wijntje.

  ‘s Avonds hebben we een pizzaatje gedaan in het restaurant op de camping. Morgen word het skitterrond weer en dan gaan we waarschijnlijk een tering-eind lopen 🙂
  HIER weer foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:32

Leave a Reply