maart 2018
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 31mrt

  Na een puik nachtje werden we wakker door de zon en een roodborstje. Het is skitterrond weer en al gauw zitten we buiten in het zonnetje aan het ontbijt. Daarna hebben we de rugzak volgeprakt en zijn we gaan lopen.

  Vanaf de camping hebben we clockwise een rondje gemaakt van een kleine 20 km. Dat was niet helemaal de bedoeling maar op ⅔ van de route kwamen we voor een hek te staan met de mededeling dat het niet toegestaan was verder te lopen. Toen moesten we wel voor de grote ronde en dat was achteraf best leuk. Te meer omdat we bij een verlaten middeleeuwse boerderij kwamen en een prachtig half vervallen kasteel aan de rand van de rivier.

  Pas toen we de kilometers lange oprijlaan uitgelopen waren zagen we dat het verboden toegang was en dat we uit moesten kijken voor de hond. Vanaf “onze kant” zijn we echter geen enkel bord tegen gekomen dus ons valt niets te verwijten.

  ‘s Avonds heeft Stefke zijn culinaire gaves weer laten gelden en heeft een topmaaltijd op tafel getoverd in de vorm van piepers, doppers en beef burgers… Morgen gaan we een stukkie noordwaarts rijden. HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:49

Leave a Reply