april 2018
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27apr

  Helaas… Het word elk jaar minder met de Laffe Teckels… Nu gaan er maar 5 naar Greifenburg (Familie Den Vloam en Jeffrey). Gelukkig gaan er nog wel wat asbakkies mee in de vorm van Pietert, Bennie, Edgar en Monique…

  Ik had donderdag vrij om al m’n spullen bij elkaar te zoeken en de auto in te pakken. Ik heb nog geprobeerd om wat “voor te slapen”  omdat ik ‘s nachts ga rijden, maar dat was niet een heel groot succes. Om 22:00 heb ik afscheid genomen van Annie en heb de Vølvø aangetrapt en ben vertrokken richting Oostenrijk. De eerste 6 uur ging prima, maar nadat ik even bij een Rästatte ben gaan miegen, was het lastiger om de ogen open te houden. Ik heb toen een paar afleveringen van “Spijkers met koppen” geluisterd, en dat hield mij goed wakker. Afgezien een kort oponthoud bij Nürnberg door een ongeluk bij wegwerkzaamheden heb ik goed door kunnen gassen en was ik na 10 uurtjes sturen op de camping “Fliegercamp” in Greifenburg.

  Ik heb  mij even gemeld bij de receptie en omdat ik gereserveerd had kon ik zo door. Pietert is er al een week en staat vlak naast mijn gereserveerde plekkies en was al wakker. Na wat plichtplegingen heb ik de tent opgezet en heb de gigantische hoeveelheid zooi in m’n tent gepleurd 😉  Daarna ben ik wat gaan relaxeren en heb even geslapen in m’n tent. De Familie Den Vloam arriveerde rond 16:00 en zitten in een caravan van de camping.

  Benjamin arriveerde om 18:30 en we zijn lekker gaan eten in het restaurant. ’s Avonds hebben we het niet laat gemaakt en viel ik – ondanks een zingende en jukelille spelende buurvrouw – vlot in slaap. HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:13

Leave a Reply