april 2018
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28apr

  Vandaag is het skitterond weer alleen staat er hogerop een pittige zuidwestenwind. Ook is er de wedstrijd: Nova “Teamchallenge” waardoor het best druk is geworden vandaag. De camping zit nu half vol ;-). Na het ontbijt zijn we in de bus gestapt en naar de Emberger getogen. Daar was het een drukte van belang want er stonden wel 150 wedstrijd piloten klaar en heul veul Delta’s.

  We hebben heel rustig aan gedaan en gewacht tot bijna alle wedstrijdgangers gestart waren. Daarna zij wij ook gestart (de één wat handiger dan de andere 😉  ). Het ging as een jekko omhoog en ik vloog al gauw een bel in na de start die me naar 2800 meter bracht. Toen ik de neus van m’n vleugel richting Lienz stuurde ging ik nog 8 kilometer per uur vooruit, dus wij konden onze overland ambities wel over de schouder gooien: dat werd hem niet. Bennie vliegt vandaag voor het eerst aan z’n hagelnieuwe Swing Nyos RS scherm en eveneens hagelnieuwe Advance Lightness-2 harnas… Doe maar ruig! We hebben wat rond de camping “rondgedobberd” en zijn toen geland (dat was niet makkelijk want het was een uitdaging om naar beneden te komen ;-).

  Tjitske is er klaar voor

  De rest van de dag hebben we wat op de camping geluierd in de skaad en schoonheidsslaapjes gedaan. Daarna kwam Bennie met het idee om een avondvlucht te maken en dat leek mij ook wel wat. Pietert was zo aardig om ons een slinger te geven naar de Wiesflecker. Omdat het zuidwind was gingen we hartstikke mooi omhoog en we waren echt de enige in de lucht dus dat was fantastisch.

  De Weissensee op de achtergrond

  Rond kwart voor zeven zijn we maar gaan landen want er moest nog gegeten worden 🙂 HIER de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:47

Leave a Reply