april 2018
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30apr

  Vannacht en vanmorgen hebben we regen en zelfs wat onweer. Edgar’s verzoek om een bui tegen de pollen werd gehonoreerd door de regengod… We hebben in de tent moeten ontbijten, maar de verwachting was dat de regen zou stoppen en dat de zon er bij zou komen. En dat is ook wat gebeurde: het werd een  prachtige dag!

  Bennie aan het groundhandelen

  Er was vandaag wel weer veel te harde harde wind, en dus werd er niet gevlogen. Edgar en ik zijn naar de Weissensee gefietst en er was een kluppie teckels wat is gaan groundhandlen (samen met nog 50 anderen). Dat was een mooi gezicht! De fietstocht naar de Weissensee was pittig (meer dan 600 meter klimmen met hier en daar een stijgpercentage van 15%!). We hebben bij de Weissensee een even een ijsje gehaald en zijn toen weer terug gefietst waarbij we een maximale snelheid van over de 60 km/u hebben aangetikt 🙂

  IJsje verdiend!

  Voor de rest hebben wee heerlijk rond gelummeld en op de landing gekeken en ’s avonds hebben we zelf gekookt. Pietert heeft voor Bennie en mij Nasi gemaakt en Edgar en Monique hebben de grilplaat geutiliseerd en een soort gourmet gehad. Erg lekkert allemaal! ’s Avonds hebben we gezellig in de mini-sheltert wat gehangen en toen zijn we redelijk op tijd noar bedde goan want we willen morgenvroeg om 06:30 met pakzak omhoog lopen naar de Wiesflecker start. HIER de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:43

Leave a Reply