mei 2018
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 01mei

  Vandaag moesten we de wekkert zetten want we gaan lopen naar Wiesflecker mét pakzak en dan naar beneden vliegen. Om 06:30 stonden we klaar: Tjitske, Edgar, Bennie, Pieter en ik. In anderhalf uur zijn we naar boven gelopen en nu niet meer over weilanden en steile starplekken, maar over de “Forst-strassen”. En dat ging een stuk betert dan eergisteren zonder pakzak! Het was een prachtige wandeling.

  De helden van de hike&fly

  Om 08:00 waren we op de startplek en begonnen we met de boel uitleggen. En toen arriveerden ook 2 busjes van Airtime, dus we hadden wel wat bekijks en wat druk om op te schieten 😉 Gelukkig veranderde de bergwind in een windje van voren dus dat maakte de start makkelijker. We gingen voor een massastart en dat is ook nog gefilmd door iemand van de cursus! (Bedankt Peter!).

  Edgar in de ochtendzon

  Het was een leuk vluchtje en Bennie heeft dit gefilmd met z’n helmcamera. Eenmaal geland hebben we de boel opgevouwen in het natte gras, dus we moesten vandaag nog een keer omhoog om de boel droog te vliegen… Dat hebben we ook gedaan en na wat koffie en koekjes stonden we rond 12:00 weer op de Wiesfleckert. Het was inmiddels redelijk bewolkt met cirrus maar dat mocht niet verhinderen dat het best thermisch was en we meer dan een uur gevlogen hebben tot 2600 meter gevlogen! Daar hadden we niet op gerekend dus we hadden allemaal heule kauwih klauwih!

  Uitzicht vanuit de lucht

  De video van de Hike & Fly

  De video van de “massa-start”:


   

  Eenmaal geland hebben we de boel ingepakt en hebben de rest van de middag heerlijk ge-relaxed en rond gehangen. Vanavond gaan we zelf koken: Stefke is chefkok en maakt vanavond Chicken.. ehm… Turkey tonight met kerrysaus en Edgar en Monique gaan een Pizza halen.
  HIER de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 17:24

Leave a Reply