mei 2018
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02mei

  Vanmorgen is alles weer dampig omdat het vannacht geregend heeft. Ik heb in m’n voortent gegeten samen met Bennie. Het was best fris dus we hebben de kachel aangehad 🙂

  Stefke heeft “anus-brötchen” gehaald

  “Anus-Brötchen”…

  We hebben lekker relaxed gedaan en wat met laptops omgerotzooid. In de loop van de ochtend werd het steeds beter weer en zagen we meer en meer blauwe lucht. Ik stelde voor om met mijn auto naar de Wiesflecker start te rijden zodat Edgar, Bennie en Pietert konden vliegen. Tjitske was ergens in de buurt van de “Wasser-erlebnis-weg” aan het wandelen met Iris en nog wat kennisen dus die kon niet op tijd terug zijn. We hebben de spullen in de auto geladen en zijn naar boven gereden. Op de startplek stonden 2 Delta’s klaar en we hebben even gewacht tot ze uitgestart waren. Daarna zijn de heren vlak achter elkaar gestart. Ik ben toen naar beneden gereden en kwam onderweg Tjitske en consorte tegen en die “smeekten” om een lift want ze hadden aardig “de piep ûût” 😉  Ik heb ze toen naar hun auto gebracht in Greifenburg.

  Delta’s op Wiesflecker

  Eenmaal terug op de camping hebben we even gelunched, en vervolgens hebben we weer een busjes piloten bij elkaar geronseld en zijn naar de Wiesflecker getogen. Helaas zat er niet meer in dan een verlengde glij-vlucht. Het was de bedoeling om vandaag boodschappen te doen en te gaan BBQ’en, maar dat werd het hem niet, dus hebben we het plan opgevat om te gaan eten bij restaurant “Hopfgarten” tegenover de inrit van de camping. Dat was erg lekker en gezellig. Er zaten nog wat mensen in het restaurant en 2 daarvan herkende Benjamin nog van de Naviter Open afgelopen jaar (een Amerikaan en een Italiaan) dus dat was erg toevallig.

  Sekzie… 😉

  Eenmaal terug op de camping stond Den Vloam al te wachten bij de shelter en hebben we nog even afgeborred …HIER de foto’s…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:01

Leave a Reply