mei 2018
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 04mei

  Vandaag is langverwachte mooie dag aangebroken: voor de amfibieën dan! Het is grijs en nat en dus niet vliegen vandaag. Nadat we uitgebreid ontbeten hebben zijn we in de Vølvø gestapt om naar Lienz te gaan voor het betere shop-werk! We hebben bijna alle sportzaken aangedaan en ik denk dat Estelle Gullit/Hari/Cruijff er nog een puntje aan kan zuigen! 😉

  De McSnack in Lienz

  Stefke heeft hem het meest laten hangen en heeft 2 jasjes.. ehm.. 1 vestje en een sportief truitje gekocht en nieuwe sportschoenen en afritsbroek. Edgar heeft ook schoenen gekocht en een petje. Het was erg leuk en we hebben nog lekker een gebakje en koffie/thee gedaan en later ook nog een McSnack’ je. Tegen een uur of vijf ’s middags waren we weer terug op de camping en was het tijd veur een hassebassie  in de shelturt samen met Ed en Jac 🙂

  De mini-shelturt

  Ik wou met avondeten eigenlijk een noodeltje doen met een bijlage-salat, maar Edje en Monique wilden in het restaurant wat kleins gaan eten… Dus was ik als labrador gauw om en zijn we met z’n allen naar het restaurant gegaan en ik heb daar een forel naar binnen geschoven, Edje en Bennie hebben een pizza gedeeld en Monique heeft een Fitnessalat genuttigd. De familie Den Vloam was er ook samen met wat kennissen.

  Tjits en Den Vloam hebben pret 😉

  Tjitske rijd morgenvroeg met de kinderen weer terug naar Nederland en Den Vloam blijft nog een week hulpinstructeur uit hangen. HIER de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:26

Leave a Reply