mei 2018
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 05mei

  Vannacht heeft het zo’n beetje de hele tijd geregend en het is dan ook nat en dampig als ik de luiken open sla. Ik was vroeg wakkert en stond om 07:00 al onder de douche en zat om 7:30 aan het ontbijt in de voortent. De rest van de goegemeente werd wat later wakkert; dat zal wel met het matige weer te maken hebben. Zo rond 09:00 werd het echter droog en het was niet koud. Gedurende de dag werd het steeds beter.

  Lege plekken… Snif….

  Edgar en Monique hadden besloten om vandaag de boel in te pakken en naar Nederland te vertrekken. Benjamin heeft na lang wikken en wegen hetzelfde besloten. Dus na het ontbijt hebben ze alles afgebroken en ingepakt en rond 13:00 verlieten ze de camping… Stefke moederziel alleen achterlatend… 🙁 Gelukkig kwam Den Vloam al vlot langs voor geestelijke bijstand, en een bakkie troost 😉 Ik heb – ook na wikken en wegen – besloten nog niet naar huis te gaan want er komen 3 mooie dagen aan en die wil ik nog mee pikken.

  Den Vloam kwam geestelijke bijstand verlenen…

  In de loop van de middag ging Jaap met het busje omhoog naar Wiesflecker samen met Den Vloam en nog wat mensen en ik mocht ook mee. Den Vloam gaat de Nyos RS even testvliegen. Het was een leuk glijertje en we kunnen toch weer zeggen dat we gevlogen hebben vandaag 🙂

  Ik heb de rest van de middag wat omgelummeld en de weploggert gedaan en zo dadelijk ga ik een Noodles maken en een bakkie salade ophalen bij het restaurant. HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 17:45

Leave a Reply